Det finns många anledningar att ta en privatlektion

Har du problem med dina snurrar? Tycker du att träning i stor grupp inte alltid känns anpassad till dina behov? Varför inte snabba på din utveckling som dansare genom att ta privatlektioner med erfarna dansinstruktörer!


Att ta privatlektioner med pedagogiska dansinstruktörer är bra för dig som vill få de bästa förutsättningarna att utvecklas som dansare. Särskilt fördelaktigt är det om du redan kan grunderna i dansen och snabbt vill bli bättre på specifika moment. Tillsammans går vi igenom balansövningar, kroppsisolering, kroppsrörelser och musikanpassningar. Vi ger dig spännande figurer som du sedan kan använda för att lyfta din dans till en helt annan nivå.


Oavsett vilken nivå och danserfarenhet du har, så ger privatlektioner många fördelar. Lektionerna är individuellt anpassade utifrån dina önskemål och din nivå. Du lär dig precis det du vill och du lär dig i din egen takt. Ensam eller tillsammans med en partner. Det är både effektivt och prisvärt att ta privatlektioner eftersom all lektionstid ägnas åt din utveckling. Dessutom är det möjligt att förlägga dansen till tider som passar dig!


Hur går det till?

  • Vi bokar in en tid som passar dig. Du kan ta lektionen ensam eller tillsammans med en partner. Varje lektion är 60 minuter lång.
  • Du/Ni bestämmer över hur lektionen ska utformas. När ni bokar så beskriver du/ni vilka eventuella specifika önskemål som finns och utifrån önskemålen utformas ett lektionsinnehåll.
  • Lektionen inleds med dans, vilket ger oss möjligheter att analysera din/er dansteknik. På så sätt får vi bäst förståelse för vad som redan är bra och vad som kan utvecklas, så att vi lägger tid på rätt saker!
  • Vi går igenom varje moment tillsammans, steg för steg, och tränar på dessa under lektionen.
  • Vi filmar valda delar som du sedan kan studera hemma i lugn och ro. Materialet lägger vi på YouTube som bara du kommer åt.
  • Ni är givetvis välkomna att boka en uppföljning efter den första lektionen.


FoxFusion tillhandahåller privatlektioner i flera städer runt om i Sverige och i Norge. Privatlektionerna hålls av kompetenta och uppskattade kursledare. Gå en privatlektion själv eller ge bort en privatlektion i present!


Platser

Vi tillhandahåller privatlektioner på följande platser i Sverige och i Norge:

    • Jönköping
    • Örebro


Ladda ner informationsblad som pdf eller jpg.Kontakta oss för bokning, priser och om du vill ha mer information.